Kent Lund

Köpa bostad

Vi har många kunder som kontaktar oss angående boende på Costa del Sol, vi har nu ingått samarbete med Spainmäklarna för att lättare hjälpa dig som kund att hitta den bostad du vill ha oavsett var du vill bo på Costa Del Sol.

Spainmäklarna är Skandinaviska mäklare som varit länge på Costa del Sol har stor kunskap om alla områden på kusten.

Vi har kunskap om området Benalmádena  och Fuengirola  området vilka bostads område som är intressanta för dig enligt den beskrivning du lämnar oss. Vi väljer ut alternativ som vi presenterar för dig, vi har även bra kontakt med olika banker på Costa Del Sol om vi hjälper dig med den kontakten.

Vi har hus och lägenheter ny produktion samt andra objekt.

Sälja bostad.

Vill ni sälja er fastighet på Solkusten, kontakta oss. Vi värderar och tar hand om försäljningen av er fastighet utan extrakostnader. Våra försäljnings objekt är belägna i Malaga provinsen på Costa Del Sol.

Affärside.

Spainmäklarna roll är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Spainmäklarna ska vara marknadsledande på försäljning av fastigheter i Spanien. Hantera säljobjekt enligt de krav som ställs av Spansk lag. Våra kunder oavsett om de säljer eller köper boende genom Spainmäklarna ska känna ett stort förtroende för oss.

Kent Lund telefon +34 952 566 309,  +34 664 620 293 Från Sverige +46 8 559 26 370Kontor adresse:    Supersol Benamiel – Avda. de Salvado Vicente 2 – Arroyo de La Miel  – 29631  Benalmádena

Vi möts på kontoret efter avtalad tid, när det passar dig – ring och avtala tid innan du kommer.

(Kordinat til til din GPS/navigation –  36*35’24,13 N – 4*33’27,57 V )spainmaklarna-foretag-benal3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….